Walk the talk…

Customers and candidates confirm that we make a difference and create results!

“PROSPIRA quickly helped us, met every milestone, delivered multiple highly qualified candidates and provided valuable guidance throughout the entire process.

We engaged PROSPIRA to help us quickly fill a critical senior finance role within our Denmark organization. We visited with other groups but ultimately chose PROSPIRA because of their knowledge of the market and successful track record. PROSPIRA proved to be the right choice as the team met every milestone and delivered multiple highly qualified candidates. Throughout the entire process, PROSPIRA remained accessible and provided valuable guidance. Their guidance was particularly helpful when evaluating the final candidates and ultimately negotiating with the successful candidate. I look forward to working with the PROSPIRA team again in the future.” 

Robert D. Bryan, CFO Europe Infrastructure Solutions, Aegion Corporation

“The recruitment process was very professional and transparent. I am impressed.”

Consulting Regional Manager Nordics, Global software company

“Professionel indsigt og stor kompetence – samarbejde før, under og efter.

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med PROSPIRA af flere omgange – både i forbindelse med eget jobskifte og i ligeså høj grad under rekruttering af nye ressourcer til salgsafdelingen.

PROSPIRA arbejder målrettet og struktureret i forhold til afdækningen af den pågældende profil, der skal findes. I kraft af deres store erfaring bidrager både Henriette og Peter med konstruktive og udfordrende holdninger i forhold til udarbejdelse af profilbeskrivelsen. PROSPIRA arbejder i hele processen målrettet på at frembringe det rigtige felt af kandidater i forhold til den konkrete profil. Efter endt rekruttering er der løbende opfølgning fra PROSPIRA – både i forhold til kandidaten og i ligeså høj grad i forhold til virksomheden.

Derudover har jeg brugt PROSPIRA i udarbejdelsen af nye lønmodeller i forhold til den variable del af lønnen i et salgsteam. PROSPIRA har på positiv vis kommet med pragmatiske og kreative forslag til nye KPI-mål, som både den ansatte og virksomheden siden har fælles glæde af.

Jeg kan helt klart anbefale PROSPIRA som en troværdig og professionel samarbejdspartner.”

Peter Resen, Sales Manager, Blue Line A/S

“PROSPIRA – En tillidsfuld samarbejds- og sparringspartner med dyb faglig viden og unik evne til at etablere og udvikle top-performance teams.

Henriette har været en vigtig og udviklende samarbejds- og sparringspartner for mig gennem de seneste 10 år – på såvel rekruttering som outplacement.

Med stor indsigt og indføling var Henriette en stærk strategisk partner i mit tidligere job i arbejdet med at sætte et nyt hold i forbindelse med generationsskifte – og var garant for, at vi blev skarpe på, præcis hvilke kompetencer der skulle styrke os i fremtiden. Henriette har en særlig evne til ikke kun at fokusere på det faglige, men i høj grad også på, at der er match på de menneskelige egenskaber i forhold til det team, man arbejder sammen med. Vi har også haft stor glæde af meget grundige personprofil-analyser, hvor Henriette altid har gjort meget ud af at forklare både forsiden og bagsiden af medaljen ved et specifikt personlighedstræk eller en kompetence.

På min reol står desuden et omfangsrigt værk – med undertegnede som forfatter. Det er resultatet af et unikt outplacement-forløb med Henriette, hvor jeg blev udfordret til at tage på rejse i hele min erhvervskarriere, og tygge den i småstumper med overskrifter som f.eks. resultater, nøglekvalifikationer, personlige egenskaber og trivselsfaktorer. Masser af spændende diskussioner og kontant, men kærligt ment modspil gav mig stor og meget brugbar selvindsigt såvel fagligt som menneskeligt – af den langtidsholdbare slags.”

Dorthe Tolstrup, Purchasing Director, Actona Company A/S

“PROSPIRA skaber resultater baseret på professionalisme og menneskelig indsigt.

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med PROSPIRA på to forskellige forretningsområder. I forbindelse med rekruttering af sælgere, og i forbindelse med eget jobskifte/outplacement.

Både Henriette og Peter var profesionelle sparringspartnere i hele forløbet – fra fastlæggelse af profil, udfærdigelse af annonce til gennemførsel af rekrutteringen – incl. en tæt opfølgning i hele forløbet.

Hvad angår “outplacement” var Henriette en meget professionel partner. Henriette forstår den svære balance –  mellem at udfordre/”skubbe på” samtidig med, at hun motiverer. Henriette var klart en stor støtte i processen med at finde et nyt job.

Jeg kan derfor klart anbefale PROSPIRA på begge forretningsområder.”

 Lene Borring, Regional HR Director, Rentokil Initial Nordics

”Jeg kan på det varmeste anbefale PROSPIRA som værende en yderst effektiv og troværdig

samarbejdspartner. Jeg anvendte PROSPIRA i forbindelse med rekrutteringen af en Area Sales Manager, hvor jeg skulle have gennemført personprofil analyser på de sidste kandidater, og afslutningsvis en anden test.

Jeg oplevede under hele processen, at PROSPIRA brugte god tid på at sætte sig ind i virksomheden, virksomhedens behov, samt hvad udbyttet af de forskellige tests skulle indebære. Kandidaterne havde desuden en yderst positiv oplevelse af processen, hvor de nævnte, at de aldrig før havde fået en så præcis feedback på deres personprofil. Dette i sig selv er jo, hvad man som virksomhed har brug for i en ansættelsesproces, så man netop kan træffe en beslutning på de korrekte grundlag. Så jeg kan på det varmeste anbefale PROSPIRA, og vil ikke tøve med at anvende dem ved en anden lejlighed.”

Poul H. Christoffersen, Global Sales Director/Partner, aida a/s

”Står du og mangler en professionel og kompetent samarbejdspartner

omkring rekruttering og/eller outplacement. Så kan jeg på det varmeste anbefale Henriette/PROSPIRA. Jeg har selv med stor succes brugt Henriette/PROSPIRA både i f.m. rekruttering og senest i f.m. mit eget jobskifte. Henriette er meget professionel og struktureret, og tør udfordre der, hvor de fleste andre stopper. Hvilket gør, at Henriette virkelig tilfører værdi. Så jeg kan på det varmeste anbefale, at man tager en snak med Henriette, når/hvis man skal have hjælp med en rekruttering og/eller outplacement.”

Kurt Vahlun Sørensen, Direktør, SE Energi & Klima A/S

”Jeg har haft fornøjelsen af et Outplacement forløb

hos Henriette Jørgensen, Partner, PROSPIRA.

Helt overordnet kan jeg konkludere, at forløbet var yderst tilfredsstillende. Jeg har haft et utroligt godt Outplacement forløb, som jeg kan sige meget godt om, men lad mig nøjes med at knytte et par meget væsentlige kommentarer:

Gensidig tillid Et godt Outplacement forløb handler meget om gensidig tillid mellem kandidaten og konsulenten og ikke mindst konsulentens evne til at sætte sig ind i kandidatens situation.

Det var en ubetinget god oplevelse. Jeg var i den heldige situation at have kendt Henriette gennem flere år, som headhunter for min tidligere virksomhed.

Faktisk var Henriettes kendskab til virksomheden og min tillid til Henriette så stor, at vi allerede inden selve Outplacement forløbet havde tæt kontakt, og Henriette var en væsentlig mentor under min beslutning om at opsige mit job og søge nye udfordringer.

Modspil og medspil En anden vigtig faktor i et Outplacement forløb er konsulentens evne til at give modspil og medspil, forstået således at konsulenten både skal kunne udfordre kandidatens anskuelser og opfattelser af fakta og status quo, herunder hvad fremtiden skal byde på, men også skal kunne give medspil i form af ”trøst og forståelse”, når man er mest frustreret. Med andre ord – konsulenten skal nærmest være ”psykolog”. Også her har jeg været heldig.

Jeg har fået rigtig meget ud af mit forløb med Henriette, som har udfordret mig med både modspil og medspil og givet mig meget at tænke over blandt andet i relation til mine prioriteringer både arbejdsmæssigt og privat. Det har været rigtigt givende for mig.

Forløbet gik godt med et godt resultat i form af et nyt tilfredsstillende job. Hvis jeg endelig skal ”klage over noget”, så er det faktisk, at det næsten gik alt for hurtigt. Vi nåede slet ikke at komme helt igennem Outplacement forløbet, hvilket var lidt en skam, da jeg fik utrolig meget ud af mine samtaler med Henriette, men det kan jeg vel egentlig ikke klage over.”

Steen O. Hansen, Adm. direktør, K. E. Mathiasen A/S