Vores ord står ikke alene…

Kunder og kandidater bekræfter, at vi gør en forskel og skaber resultater!

“Jeg vil fremadrettet ikke tøve med at bruge Henriette som coach eller i forbindelse med rekruttering – og kan kun give hende min absolut bedste anbefaling.

Efter mange år som leder i samme virksomhed, var jeg pludselig selv i jobsøgerens rolle. Jeg har i denne sammenhæng haft meget stor glæde af et outplacement-forløb hos Henriette.

Henriette har været en stor hjælp i forbindelse med alle praktiske forhold omkring selve jobsøgningen, og har været rigtig god til – på en både direkte og konstruktiv måde – at udfordre mig såvel personligt som fagligt. Hun har i denne sammenhæng demonstreret et stort og bredt branchekendskab indenfor IT-sektoren, og kendskab til de funktioner (ledelse og salg), som har været centrale for min jobsøgning.

Sparring og direkte formuleret konstruktiv kritik, som har taget udgangspunkt i hendes erfaring og specifikke viden indenfor rekruttering, kombineret med branchekendskab og kendskab til ledelse og salg, har bidraget markant til, at jeg i processen har formået at arbejde målrettet og struktureret – også i situationer med begyndende frustrationer.”   

Erik Friis Kristensen, Adm. direktør, Locus A/S

“Peter er superdygtig til at sætte sig ind i situationerne og meget professionel.

Jeg var igennem et outplacementforløb med Peter Lund Jørgensen i 2017. Peter har fantastiske værktøjer og hjælper én fremragende videre. Jeg følte mig tryg fra start til slut.
Jeg kan kun anbefale Peter på bedste vis til individuel sparring og til at få fantastiske værktøjer i sin videre karriere.”

Jesper Andersen, Servicechef, BKI Professionel, BKI foods a/s

“Tak for en god, åben, ærlig og HURTIG proces!

Peter har vist en evne til at identificere match mellem virksomhed og jobprofil, kompetencer, personlighed og motivation i et setup, som jeg ikke selv havde åbne øjne for. Jeg har fået det job, som jeg har købt ind på menneskeligt ift. ledelsen, kolleger, samarbejdspartnere og kunder og opgavemæssigt.

Udover at rekrutteringsprocessen har været professionel, transparent og skabt det helt rigtige match, har jeg været meget tilfreds med den efterfølgende opfølgningsproces, som har gjort min onboarding endnu bedre og skabt værdi via feedback, forventningsafstemning og kommunikation. 

Samlet set oplever jeg, at den rolle, som jeg var blevet stillet i udsigt er præcis så central og udfordrende nationalt som internationalt, som jeg havde håbet på.

PROSPIRA har ligeledes rekrutteret en lang række af mine særdeles dygtige kolleger. Jeg vil således til enhver tid stærkt anbefale PROSPIRA som eksperter på IT- og salgstalenter i Norden. Hvis du/I ønsker en professionel samarbejdspartner inden for Executive Search/Headhunting, så kontakt Peter Lund Jørgensen.”

Peter Laub, Enterprise Product Specialist – Adobe Digital Marketing, Adobe Systems Danmark ApS

“Peter har en stor og bred erfaring fra erhvervslivet, som han bringer i spil i forholdet til sine kandidater, hvilket gør opgaven nærværende og aktuel.

Var i 2017 gennem et Outplacement forløb. Her stiftede jeg bekendskab med Peter Lund Jørgensen. Peter var hurtig til at danne sig et overblik over min situation. Han udstyrrede mig med de værktøjer, jeg havde brug for i situationen og hjalp mig i anvendelsen af disse. Han havde mange gode input, hvilket jeg benyttede mig af. Ligeledes var han en stor hjælp, da jeg skulle have opdateret mit CV og min LinkedIn profil. Jeg kan kun give Peter de bedste anbefalinger.”

Hans Madsen, Salgschef, NPI A/S

“Vi er glade for, at vi fik anbefalet PROSPIRA som samarbejdspartner i forbindelse med, at vi skulle styrke vores IT-organisation.

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med PROSPIRA, som i forhold til vores fortsatte digitale transformation, har hjulpet os med headhunting af en ”svær” IT-profil. Der er ganske få kandidater med den efterspurgte profil, og vi havde på forhånd frygtet, at vi ikke ville kunne tiltrække nogen. Jeg havde en forventning om en procestid på 6 måneder. Men, det endte med at blive en atypisk proces for os. Allerede 3 uger efter igangsættelse af opgaven havde vi aftalt kandidatpræsentation. PROSPIRA præsenterede os for nogle stærke kandidater, som med sikkerhed havde kompetencerne til at udfylde rolle. Efter grundige samtaler med kandidaterne valgte vi at ansætte en af kandidaterne, som – foruden de faglige og personlige kompetencer – havde ca. 20 års relevant brancheerfaring.

 PROSPIRA blev valgt ud fra deres forretningsindsigt og netværk. Jeg har været rigtig glad for samarbejdet, og jeg er særlig tilfreds med, at PROSPIRA viste vilje og evne til at rykke hurtigt. Den intensive proces har været professionel – fra start til slut. Efter den indledende foranalyse er vi løbende blevet orienteret omkring status på processen og har følt os trygge gennem hele forløbet. Kandidaterne har ligeledes givet udtryk for, at de har oplevet en god og professionel proces, hvilket også er vigtigt for os.

 PROSPIRA har efter afslutning på processen gennemført opfølgninger overfor den placerede kandidat og de involverede hos Kemp & Lauritzen A/S.

 Jeg kan anbefale PROSPIRA som en effektiv og resultatskabende samarbejdspartner.”

Michael Thim, IT-chef, Kemp & Lauritzen A/S

“I can highly recommend PROSPIRA as experts on awesome IT and sales talent in Denmark.

If you decide to use a search agency, give Peter a ring.”

Senior Enterprise Sales Specialist Nordics, Global software company

“PROSPIRA quickly helped us, met every milestone, delivered multiple highly qualified candidates and provided valuable guidance throughout the entire process.

We engaged PROSPIRA to help us quickly fill a critical senior finance role within our Denmark organization. We visited with other groups but ultimately chose PROSPIRA because of their knowledge of the market and successful track record. PROSPIRA proved to be the right choice as the team met every milestone and delivered multiple highly qualified candidates. Throughout the entire process, PROSPIRA remained accessible and provided valuable guidance. Their guidance was particularly helpful when evaluating the final candidates and ultimately negotiating with the successful candidate. I look forward to working with the PROSPIRA team again in the future.” 

Robert D. Bryan, CFO Europe Infrastructure Solutions, Aegion Corporation

“The recruitment process was very professional and transparent. I am impressed.”

Consulting Regional Manager Nordics, Global software company

“Professionel indsigt og stor kompetence – samarbejde før, under og efter.

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med PROSPIRA af flere omgange – både i forbindelse med eget jobskifte og i ligeså høj grad under rekruttering af nye ressourcer til salgsafdelingen.

PROSPIRA arbejder målrettet og struktureret i forhold til afdækningen af den pågældende profil, der skal findes. I kraft af deres store erfaring bidrager både Henriette og Peter med konstruktive og udfordrende holdninger i forhold til udarbejdelse af profilbeskrivelsen. PROSPIRA arbejder i hele processen målrettet på at frembringe det rigtige felt af kandidater i forhold til den konkrete profil. Efter endt rekruttering er der løbende opfølgning fra PROSPIRA – både i forhold til kandidaten og i ligeså høj grad i forhold til virksomheden.

Derudover har jeg brugt PROSPIRA i udarbejdelsen af nye lønmodeller i forhold til den variable del af lønnen i et salgsteam. PROSPIRA har på positiv vis kommet med pragmatiske og kreative forslag til nye KPI-mål, som både den ansatte og virksomheden siden har fælles glæde af.

Jeg kan helt klart anbefale PROSPIRA som en troværdig og professionel samarbejdspartner.”

Peter Resen, Sales Manager, Blue Line A/S

“PROSPIRA – En tillidsfuld samarbejds- og sparringspartner med dyb faglig viden og unik evne til at etablere og udvikle top-performance teams.

Henriette har været en vigtig og udviklende samarbejds- og sparringspartner for mig gennem de seneste 10 år – på såvel rekruttering som outplacement.

Med stor indsigt og indføling var Henriette en stærk strategisk partner i mit tidligere job i arbejdet med at sætte et nyt hold i forbindelse med generationsskifte – og var garant for, at vi blev skarpe på, præcis hvilke kompetencer der skulle styrke os i fremtiden. Henriette har en særlig evne til ikke kun at fokusere på det faglige, men i høj grad også på, at der er match på de menneskelige egenskaber i forhold til det team, man arbejder sammen med. Vi har også haft stor glæde af meget grundige personprofil-analyser, hvor Henriette altid har gjort meget ud af at forklare både forsiden og bagsiden af medaljen ved et specifikt personlighedstræk eller en kompetence.

På min reol står desuden et omfangsrigt værk – med undertegnede som forfatter. Det er resultatet af et unikt outplacement-forløb med Henriette, hvor jeg blev udfordret til at tage på rejse i hele min erhvervskarriere, og tygge den i småstumper med overskrifter som f.eks. resultater, nøglekvalifikationer, personlige egenskaber og trivselsfaktorer. Masser af spændende diskussioner og kontant, men kærligt ment modspil gav mig stor og meget brugbar selvindsigt såvel fagligt som menneskeligt – af den langtidsholdbare slags.”

Dorthe Tolstrup, Purchasing Director, Actona Company A/S

“PROSPIRA skaber resultater baseret på professionalisme og menneskelig indsigt.

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med PROSPIRA på to forskellige forretningsområder. I forbindelse med rekruttering af sælgere, og i forbindelse med eget jobskifte/outplacement.

Både Henriette og Peter var professionelle sparringspartnere i hele forløbet – fra fastlæggelse af profil, udfærdigelse af annonce til gennemførsel af rekrutteringen – incl. en tæt opfølgning i hele forløbet.

Hvad angår “outplacement” var Henriette en meget professionel partner. Henriette forstår den svære balance –  mellem at udfordre/”skubbe på” samtidig med, at hun motiverer. Henriette var klart en stor støtte i processen med at finde et nyt job.

Jeg kan derfor klart anbefale PROSPIRA på begge forretningsområder.”

 Lene Borring, Regional HR Director, Rentokil Initial Nordics

”Jeg kan på det varmeste anbefale PROSPIRA som værende en yderst effektiv og troværdig

samarbejdspartner. Jeg anvendte PROSPIRA i forbindelse med rekrutteringen af en Area Sales Manager, hvor jeg skulle have gennemført personprofil analyser på de sidste kandidater, og afslutningsvis en anden test.

Jeg oplevede under hele processen, at PROSPIRA brugte god tid på at sætte sig ind i virksomheden, virksomhedens behov, samt hvad udbyttet af de forskellige tests skulle indebære. Kandidaterne havde desuden en yderst positiv oplevelse af processen, hvor de nævnte, at de aldrig før havde fået en så præcis feedback på deres personprofil. Dette i sig selv er jo, hvad man som virksomhed har brug for i en ansættelsesproces, så man netop kan træffe en beslutning på de korrekte grundlag. Så jeg kan på det varmeste anbefale PROSPIRA, og vil ikke tøve med at anvende dem ved en anden lejlighed.”

Poul H. Christoffersen, Global Sales Director/Partner, aida a/s

”Står du og mangler en professionel og kompetent samarbejdspartner

omkring rekruttering og/eller outplacement. Så kan jeg på det varmeste anbefale Henriette/PROSPIRA. Jeg har selv med stor succes brugt Henriette/PROSPIRA både i f.m. rekruttering og senest i f.m. mit eget jobskifte. Henriette er meget professionel og struktureret, og tør udfordre der, hvor de fleste andre stopper. Hvilket gør, at Henriette virkelig tilfører værdi. Så jeg kan på det varmeste anbefale, at man tager en snak med Henriette, når/hvis man skal have hjælp med en rekruttering og/eller outplacement.”

Kurt Vahlun Sørensen, Direktør, SE Energi & Klima A/S

”Jeg har haft fornøjelsen af et Outplacement forløb

hos Henriette Jørgensen, Partner, PROSPIRA.

Helt overordnet kan jeg konkludere, at forløbet var yderst tilfredsstillende. Jeg har haft et utroligt godt Outplacement forløb, som jeg kan sige meget godt om, men lad mig nøjes med at knytte et par meget væsentlige kommentarer:

Gensidig tillid Et godt Outplacement forløb handler meget om gensidig tillid mellem kandidaten og konsulenten og ikke mindst konsulentens evne til at sætte sig ind i kandidatens situation.

Det var en ubetinget god oplevelse. Jeg var i den heldige situation at have kendt Henriette gennem flere år, som headhunter for min tidligere virksomhed.

Faktisk var Henriettes kendskab til virksomheden og min tillid til Henriette så stor, at vi allerede inden selve Outplacement forløbet havde tæt kontakt, og Henriette var en væsentlig mentor under min beslutning om at opsige mit job og søge nye udfordringer.

Modspil og medspil En anden vigtig faktor i et Outplacement forløb er konsulentens evne til at give modspil og medspil, forstået således at konsulenten både skal kunne udfordre kandidatens anskuelser og opfattelser af fakta og status quo, herunder hvad fremtiden skal byde på, men også skal kunne give medspil i form af ”trøst og forståelse”, når man er mest frustreret. Med andre ord – konsulenten skal nærmest være ”psykolog”. Også her har jeg været heldig.

Jeg har fået rigtig meget ud af mit forløb med Henriette, som har udfordret mig med både modspil og medspil og givet mig meget at tænke over blandt andet i relation til mine prioriteringer både arbejdsmæssigt og privat. Det har været rigtigt givende for mig.

Forløbet gik godt med et godt resultat i form af et nyt tilfredsstillende job. Hvis jeg endelig skal ”klage over noget”, så er det faktisk, at det næsten gik alt for hurtigt. Vi nåede slet ikke at komme helt igennem Outplacement forløbet, hvilket var lidt en skam, da jeg fik utrolig meget ud af mine samtaler med Henriette, men det kan jeg vel egentlig ikke klage over.”

Steen O. Hansen, Adm. direktør, K. E. Mathiasen A/S