2nd Opinion – Har du de rigtige kandidater? Har du råd til at være i tvivl?

Ønsker du at træffe beslutninger med den helt rigtige mavefornemmelse? Ønsker du at føle sikkerhed for, at du – via en performancebaseret og datadrevet rekrutteringsproces – har fået de helt rette kompetencer og profiler ombord? Kandidater, der kan og vil imødekomme jeres ambitioner og mål!

Mavefornemmelser er ikke/sjældent helt nok! Undlad at gamble med din virksomheds økonomi og potentiale! Det er dyrt at ansætte de(n) forkerte kandidat(er). At kende styrker og udviklingspunkter hos de kandidater, der indgår i jeres rekrutteringsproces og hos dem du ansætter, er afgørende for din virksomheds succes. Er den på papiret rigtige kandidat også den rette medarbejder for virksomheden, når virkelighedens verden melder sig? Hvordan sikrer du (og din virksomhed), at kandidaten ikke kun klarer sig; men rent faktisk får succes og trives både på den korte og lange bane?

Når du har valgt selv at forestå rekrutteringsprocessen, så har du måske netop nu eller snart nogle kandidater, hvor du ønsker at have et bredere/dybere vurderingsgrundlag at træffe din endelige beslutning ud fra. Det helt rigtige grundlag kan sikres – fx ved at vurdere (finale)kandidaterne via PROSPIRAs 2nd Opinion ydelser. Via samtale og test vurderer vi kandidaternes motivation, personlighed og sandsynlighed for succes i jobbet. Du får derigennem et solidt beslutningsgrundlag – før du ansætter.

Ønsker du hjælp fra en SÆRDELES træfsikKER SAMARBEJDSPARTNER med en TRACK RECORD på tværs af brancher og organisatoriske niveauer? I givet fald kan PROSPIRA måske være et kvalificeret bud for dig! Vi anvender en velfunderet, struktureret og metodisk proces samt nogle af markedets mest avancerede testværktøjer. Vores effektive proces tilpasses naturligvis jeres individuelle behov og ønsker og kombineres med vores partneres solide erfaring.

Vi rekrutterer de rigtige kandidater eller bidrager hertil baseret på et solidt beslutningsgrundlag! Du vil opleve, at vi kommunikerer i øjenhøjde – også, når det gælder vores vurdering af kandidaters styrker og udfordringer i forhold til det konkrete job.

REFLEKSIONSSPØRGSMÅL: Føler du dig sikker på, at du kan tiltrække kvalificerede kandidater? Såfremt du har et stærkt kandidatfelt, hvem skal du så vælge – og hvorfor?