Ring eller skriv til os


Vi er altid klar til en fortrolig og uforpligtende dialog.

Telefon: +45 22 22 94 38

  Navn

  E-mail

  Telefon

  Din besked

  Peter Lund Jørgensen
  Peter Lund Jørgensen

  Partner & Headhunter

  Mobil: +45 22 22 94 38
  E-mail: plj@prospira.dk

  Peter har erfaring fra samarbejde med nationale og internationale virksomheder inden for et bredt udsnit af industrier og funktionsområder.
  Han er kunde- og kandidatdrevet og beskrives som dedikeret, alsidig og udviklingsorienteret.
  Baseret på tillid, forretningsindsigt samt et stærkt netværk er det Peters mål at skabe resultater og levere værdi hver gang!
  Peter har leder- og salgserfaring fra førende nationale, internationale og børsnoterede industri-, it-, revisions- og konsulentvirksomheder.
  Peter er cand.merc. i International Afsætning, har læst MBA i International Marketing Management (USA) samt undervist i Strategi på cand.merc. studiet og Afsætningsøkonomi på ingeniørstudiet.

  Social:

  Henriette Jørgensen
  Henriette Jørgensen

  Partner & Headhunter

  Mobil: +45 29 92 70 82
  E-mail: hj@prospira.dk

  Henriette har mange års erfaring inden for Executive Search & Selection samt Coaching & Outplacement på tværs af brancher og funktionsområder.
  Referencer siger om Henriette, at hendes evne til at give kvalificeret medspil og modspil er unik. Engagementet bunder i en stor og ægte interesse for det, hun arbejder med. Henriette formår at skabe langvarige relationer grundet evnen til at skabe tillid og resultater.
  Via sine faglige og personlige kompetencer fungerer Henriette som mentor for en række personer på topleder-niveau.
  Henriette er cand.merc. i International Afsætning, har læst MBA i International Marketing Management (USA) samt undervist i Afsætningsøkonomi på ingeniørstudiet.

  Social: